RANTANIEMEN LASTENLEIRI

RANTANIEMI ELÄÄ!

Kesän unohtumattomin lastenleiri järjestetään Rantaniemen leirikeskuksessa
27.6-1.7.2017. Leiri on tarkoitettu 2003-2009 syntyneille tytöille ja pojille.

Ilmoittautuminen: Leirille otetaan rajoitettu määrä leiriläisiä, 100 ensimmäistä, joten ilmoittautuminen on välttämätöntä 16.6.2017 mennessä kirjeitse Porin Helluntaiseurakunnan toimistoon (Porin Helluntaiseurakunta / Leiri, Itsenäisyydenkatu 9, 28100 Pori) oheisella ilmoittautumislomakkeella (PDF-lomake).TULOSTA, TÄYTÄ ja POSTITA lomake. Lomakkeita löytyy myös Helluntaikirkon eteisestä ja seurakunnan internet-sivuilta (www.porinhelluntaiseurakunta.fi). Kaikille ilmoittautuneille lähetetään kirje, jossa kerrotaan leirille pääsystä ja majoituksesta.

Majoitus: Rantaniemessä on sisämajoitustilat 24 tytölle ja 16 pojalle. Sisäpaikkavaraukset otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Pojille on puolijoukkueteltta, johon voi myös ilmoittautua. Toivotaan kuitenkin, että mahdollisimman moni ottaisi oman teltan majoittautumista varten. Kunnolliset muovit (riittävän isot) telttojen päälle!

Leiri alkaa tiistaina 27.6. Tuloilmoittautuminen on klo 15.00-17.00 ja ensimmäinen ruokailu on klo 18.00

Leirin päätöstilaisuus on lauantaina 1.7. klo 15.00 alkaen kahvilla. Lasten vanhemmat ja ystävät ovat silloin tervetulleita tutustumaan Rantaniemen leirikeskukseen ja nauttimaan leiritunnelmasta. Leiri päättyy vasta tilaisuuden jälkeen n. klo 17.

Ensiapupiste on järjestetty leirille ja leiriläiset on vakuutettu tapaturmien varalta.

Ruokailut: Leirillä on kaksi vahvaa ateriaa sekä aamu-, ilta- ja välipalat.

Uiminen: Leirillä on mahdollisuus uida sille varattuna ajankohtana uimavalvojien läsnäollessa. Leiriläiset pääsevät uimaan, mikäli vanhemmat ovat antaneet luvan ilmoittautumislomakkeessa.

Kanttiini on auki kerran päivässä (ke, to ja pe). Purkka ei ole myyntilistalla, eikä sitä ole suotavaa tuoda leirille.

Raamattutunnit on jaettu kolmeen ikäryhmään: pienet, keskiryhmä ja isot

Leirivarusteet: ruokailuvälineet (särkymätön lautanen, muki, iso ja pieni lusikka, haarukka ja veitsi), peseytymisvälineet, pyyhe, uimapuku, vaatetta joka säälle (HUOM! Päähine hellesäitä varten!!), saappaat, sadetakki, lenkkarit, huopa ja omat lakanat tai makuupussi, Raamattu ja muistiinpanovälineet

Leirimaksu on 50e. Perhealennus myönnetään toisesta perheenjäsenestä lähtien, maksu toisesta, kolmannesta jne. on 40e/lapsi. Lahjoituksia otetaan vastaan, esim. jauhoja, mehuja, rasvaa, sokeria, perunoita, muita juureksia ja rahalahjoituksia.

Leiripaikka: Rantaniemen leirikeskus, Saunakoskentie 95, Noormarkku
Leirin johtaja: Tommi Törnroos, 050 414 7212

Tervetuloa mukaan!

Rantsu