DIAKONIA

Porin Helluntaiseurakunnan diakoniatyön perustana on Jeesuksen ja ensimmäisten kristittyjen antama esimerkki lähimmäisten rakastamisesta ja palvelemisesta.
Diakoniatyö on tärkeä osa seurakunnan kokonaistehtävää. Työmuodon tavoitteena on huomioida, auttaa ja tukea lähimmäistä.

Seniori-ikäryhmä kokoontuu päiväpiiriin torstaisin. Seurakunnassa toimii vanhuksille tarkoitettu ystäväpalvelu.
Diakoniatyöhön kuuluu myös seurakunnan sairaalakuoron säännölliset vierailut Porin sairaaloissa ja hoitolaitoksissa sekä pastoreiden tai vanhimpien tapaamiset seurakunnan seniorijäsenistön kanssa.
Seurakuntamme yhteistyö Elämän Leipä Sinulle -yhdistyksen kanssa mahdollistaa EL-ruokakassien jaon niitä tarvitseville.