LIFE-LEIRI

Tulossa mahtava nuortenleiri, joka järjestetään pe 22. – su 24.11.2019 Tammen leirikeskuksessa.

Leirillä hyödynnämme Joutsijärven kaunista ja monipuolista luontoa melomalla järvellä, vaeltamalla luontopoluilla ja ihastellen nähtävyyksiä.
Opimme tuntemaan paremmin itseämme ja Jumalaa luonnossa liikkumisen kautta.

Luvassa mm: innostavaa Raamatun opetusta, ylistystä ja Jumalan kohtaamista, ulkoilua, seikkailua, toimintaa, pelailua, hyvää ruokaa, saunomista ja kavereita.
Tästä tulee varmasti syksyn paras viikonloppu!

Leiri alkaa perjantaina iltapäivällä yhteislähdöllä Porin Helluntaikirkolta ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä yhteiseen paluuseen takaisin Porin Helluntaikirkolle. Tarkempi aikataulu tulee ilmoittautuneille. Majoitus sisätiloissa.

Leirin hinta 25€/osallistuja, pitäen sisällään koko leirin ohjelman, matkat, majoituksen, ruuat sekä vakuutuksen. Leirin alaikäraja 15 vuotta.

Ilmoittaudu leirille tästä (Google Forms) 17.11.2019 mennessä.