SATAKUNTA UNITED -LEIRI

thumb_IMG_7155_1024

SATAKUNTA UNITED -nuortenleiri 27.-29.10.2017

Tulossa mahtava yhteinen SATAKUNTA UNITED -nuortenleiri Porin, Vammalan, Harjavallan ja Rauman helluntaiseurakuntien nuorten kanssa, joka järjestetään pe 27. – su. 29.10.2017 Vammalan Leirikartanolla.

Syksy on jo pitkällä ja nuortenleirillä saammekin viettää huippu viikonlopun yhdessä mahtavalla porukalla.
Luvassa mm: innostavaa Raamatun opetusta josta tulee vastaamaan Roope Laukkonen, ylistystä ja Jumalan kohtaamista, ulkoilua, toimintaa (mm. korikiipeilyä), pelailua, hyvää ruokaa, saunomista, paljuilua ja uusia kavereita.
Tästä tulee syksyn paras viikonloppu!

Leiri alkaa perjantaina iltapäivällä yhteislähdöllä Porin Helluntaikirkolta ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä yhteiseen paluuseen takaisin Porin Helluntaikirkolle. Tarkempi aikataulu tulee ilmoittautuneille. Voit tiedustella tarkempaa aikaa myös Tanelilta (yhteystieto alempana).

Leirin hinta 25€/osallistuja, pitäen sisällään koko leirin ohjelman, matkat, majoituksen, ruuat sekä vakuutuksen
Leirin alaikäraja on 2004 syntyneet nuoret.

Ilmoittaudu mukaan leirille alla olevasta linkistä 22.10.2017 mennessä. Paikkoja rajoitetusti!
Linkki Google Formsin ilmoittautumislomakkeeseen

Voit kysyä tarvittaessa lisätietoja nuorisopastori Taneli Hieta-Koivistolta (050 359 3529).