Parasta Poriin 2018

Parasta Poriin järjestetään elokuussa 2018:

La 4.8. klo 10-13 Parasta Poriin torilavalla: ohjelmaa, lohikeittoa ja lettuja.

Pe 10.8. klo 19 Parasta Poriin: Pekka Perho, Miika Aalto sekä All Shall Praise -kuoro.

La 11.8. klo 13-18 Maakuntapäivä: Rukousta, ylistystä, Raamatun opetusta, kahvit ja mielenkiintoisia puheenvuoroja. Lapsille omaa ohjelmaa. Tervetuloa läheltä ja kaukaa!

La 11.8. klo 19 Parasta Poriin: Pekka Perho, Taneli Hieta-Koivisto sekä All Shall Praise -kuoro.

Su 12.8. klo 11 Parasta Poriin: Pekka Perho, Petri Harjula sekä All Shall Praise -kuoro.

Tervetuloa Helluntaikirkolle tilaisuuksiin yksin ja yhdessä, läheltä ja kaukaa!

Pekka Perho:
Syntynyt ja asunut nuoruutensa Ruotsissa.
Suomeen Pekka tuli YWAM -lähetysjärjestöön töihin ja tie on vienyt Kanadan Thunder Bayn kautta Suomen Seinäjoelle, jossa hän toimii seurakunnan pastorina ja vastaa nuorisotyöstä.
Pekka on selkeä ja innostava puhuja, joka tahtoo myös julistustyössään nähdä Jumalan toimivan yliluonnollisella tavalla.

All Shall Praise:
Porin oma gospelkuoro!
All Shall Praise koostuu eri ikäisistä laulajista ja soittajista, joita yhdistää usko Jeesukseen ja halu laulaa Hänen kunniakseen.
Laulut ovat englannin- ja suomenkielisiä ja täynnä iloa, toivoa ja elämää.
All Shall Praisen kanssa kaikki saavat ylistää Jeesusta!