TEMPPELIKUORO

Porin Helluntaiseurakunnan Temppelikuoro on saanut nimensä vuonna 1980, kun saimme uuden toiminta-keskuksen Itsenäisyydenkatu 9:ään. Aikaisemmin kuoro tunnettiin nimellä Porin helluntaiseurakunnan kitarakuoro.

Temppelikuoro on sekakuoro, joka laulaa neliäänisiä sovi-tuksia pianon ja kitaran säestyksellä.  Ohjelmisto koostuu laajasta valikoimasta hengellisiä lauluja, 1800-luvulta 2000-luvulle.  Temppelikuoro esiintyy pääasiassa oman seurakunnan tilaisuuksissa, mutta käy myös vierailuilla maakunnan eri seurakunnissa ja kauempanakin.
Ulkomaan vierailut kuoro on tehnyt Ruotsiin ja Espanjaan. Kuvassa oikealla, kuoro Espanjan vierailulla v. 2008 Pirkko Hyttisen ja Asko Pollarin kanssa.

Kuorolaisia on monen ikäisiä. Lisää innokkaita uskoon tulleita laulajia otetaan kuoroon mukaan. Otathan rohkeasti yhteyttä kuoronjohtajaan Mirjam Hieta-Koivistoon, puh. 050-570 1241

NuottiJumala kohotkoon kunniasi yli taivaitten, kirkkautesi yli kaiken maan!
Psalmi 57:6