SEURAKUNTA TÄNÄÄN

Porin Helluntaiseurakunta on itsenäinen uskonnollinen yhdyskunta joka lukeutuu helluntaiherätykseen. Suomessa on noin 46.000 helluntaiuskovaa.

Seurakuntamme tekee monipuolista hengellistä työtä Porissa ja Image2lähiympäristössä eri ikäryhmät huomioiden. Lähetystyössä Porin Helluntaiseurakunta toimii yhteistyössä Suomen helluntaiseurakuntien lähetysjärjestön Fida Internationalin kanssa.

Seurakunnan johtava pastori on  Petri Harjula. Muut pastorit ovat Taneli Hieta-Koivisto ja Tommi Törnroos. Toimistotyöntekijä on Kirsti Salakari. YHTEYSTIEDOT

Seurakunnan tilaisuudet järjestetään pääasiassa Porin Helluntaikirkossa Itsenäisyydenkatu 9  ja ne ovat avoinna kaikille kiinnostuneille.
Tarkempia tietoja löydät kohdasta TILAISUUDET. Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus saada henkilökohtaista rukousapua. Seurakunnan pastorit ja rukouspalvelijat pyrkivät palvelemaan lähimmäisiä elämän iloissa ja ongelmissa.